Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Οι αποφάσεις της συνέλευσης της Επιτροπής Δράσης που πραγματοποιήθηκε 6/6/14

Οι αποφάσεις της συνέλευσης της Επιτροπής Δράσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουνίου έχουν ως εξής:

1) Να συνεχίζουμε τη συλλογή υπογραφών για τη δημιουργία ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, (ο μοναδικός δήμος που δε διαθέτει).

Για το λόγο αυτό θα είμαστε ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 7- 9μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

· ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

· ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ,ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

2) Να συνεχίσουμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.( Ήδη, αρκετές οικογένειες έχουν πλέον ρεύμα σε διάφορες περιοχές Αμπελόκηπους, Μενεμένη, Εύοσμο, Σταυρούπολη, Νεάπολη, Κορδελιό κτλ). Να κολλάμε τα ενημερωτικά κείμενα μας σε πολυκατοικίες και κεντρικά σημεία.

Παράλληλα τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Δυτικών (26ης Οκτωβρίου 28, απέναντι από τα δικαστήρια) για να απαιτήσουμε: Άμεση επανασύνδεση όλων των κομμένων ρευμάτων, πάγωμα των χρεών, κατάργηση του προστίμου για ρευματοκλοπή, απόσυρση όλων των μηνύσεων, μεγαλύτερη μείωση στα τιμολόγια για όσους υπάγονται στο κοινωνικό τιμολόγιο.

3) Να συμμετέχουμε στο 17ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5, και 6 Ιούλη στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη. 

4) Η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιούνη στις 7μμ στο πάρκο μπροστά από το Β΄ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων, (28ης Οκτωβρίου και Ελευθερίας).

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Επικοινωνία: Τηλ: 2310265730, 
epitropidrasis@gmail.com,