Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Φασιστικές επιθέσεις στην Μενεμένη και η στάση της Δημοτικής Αρχής

  Την Δευτέρα 6 Μάη, ακροδεξιοί φασίστες επιτέθηκαν σε μέλη του ΚΚΕ που έκαναν αφισοκόλληση στην πλατεία της Μενεμένης. Την επόμενη νύχτα «άγνωστοι» έσπασαν ταμπλό της δημοτικής μας κίνησης σε δύο σημεία του Δήμου μας. Είχε προηγηθεί επίθεση σε μέλη της ΟΚΔΕ που μοίραζαν προεκλογικό υλικό στην περιοχή των Μετεώρων πριν το Πάσχα.
  Αυτά τα περιστατικά δείχνουν πως στην περιοχή υπάρχει φωλιά φασιστών που συμμετέχει στις εγκληματικές επιθέσεις ακροδεξιών στην πόλη μας τον τελευταίο χρόνο και καθόλου τυχαία δεν επέλεξαν το ΑΣΤΡΟΝ της Μενεμένης για την φασιστοσύναξη του Ιερού Λόχου με το όνομα MAKEDONIAN PRIDE τον προηγούμενο μήνα.
  Το θάρρος βέβαια για τις επιθέσεις σε αγωνιστές και πολιτικές δυνάμεις, το βρίσκουν και στην "κάλυψη" από την Δημοτική Αρχή του κ.Κυρίζογλου. Τους έδωσε άδεια για την εκδήλωσή τους ενώ γνώριζε πολύ καλά πως πρόκειται για ναζιστές φασίστες, ανοίγοντάς τους διάπλατα την πόρτα στην πολιτική ζωή του Δήμου. Το ίδιο άνετα ένιωθε με παρόμοιες δυνάμεις (Βελόπουλος, Σώρρας) και στην διακομματική επιτροπή για τις εκλογές, από την οποία αποχωρήσαμε τρείς δημοτικές κινήσεις αρνούμενοι να νομιμοποιήσουμε την συζήτηση με κάθε είδους ακροδεξιό, φασιστικό, ναζιστικό κόμμα. Για τον Δήμαρχο φαίνεται πως κάθε ακροδεξιά ψήφος είναι καλοδεχούμενη, ας είναι και από Ναζιστές! 
  Εμείς θα σταθούμε αγωνιστικά ενάντια σε κάθε εμφάνιση των φασιστών στις γειτονιές μας, με όπλο την ταξική ενωτική δράση εργαζομένων νεολαίας. Οι Ναζιστές δολοφόνοι όλοι στην φυλακή!