Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

10o AΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ CAMPING


28 ΙΟΥΛΗ – 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΓΚ ‘FILOXENIA’ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου, η ΟΚΔΕ, η Αντεπίθεση των Εργαζομένων, Σοσιαλιστική Σπουδαστική Πάλη, Μαθητική Αντεπίθεση, και η Δημοτική Κίνηση "ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" διοργανώνουν για 10η συνεχόμενη φορά το αντικαπιταλιστικό camping. Χώρος διεξαγωγής είναι το camping FILOXENIA στον Αγιόκαμπο στην παραλία του νομού Λάρισας. Μετά τα απανωτά μνημόνια και τα βάρβαρα μέτρα αλλά και τους σκληρούς αγώνες και τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, η ανάγκη για ουσιαστικές διακοπές με φθηνές τιμές αλλά… πλούσιες εμπειρίες είναι μεγάλη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ
1. Μπροστά σε μια Επαναστατική Κατάσταση. Θεωρία και πολιτική, παραδείγματα από την ιστορία. Τα καθήκοντα του εργατικού κινήματος και των επαναστατών.
2. Αριστερή Κυβέρνηση – Ενότητα της Αριστεράς. Χρήσιμο εργαλείο ή επικίνδυνη αυταπάτη; Η πολιτική μας απέναντι τους.
3. Χιλή 1973: η τραγωδία της «Λαϊκής Ενότητας». Πως ένα μεγάλο εργατικό και λαϊκό κίνημα οδηγήθηκε στη συντριβή και στην επιβολή μιας από τις πιο στυγνές δικτατορίες. Συμπεράσματα και μαθήματα για το κίνημα και τους αγωνιστές.
4. Αντιμετωπίζοντας την κρίση στην καθημερινή ζωή. Για έναν άλλο τρόπο ζωής. Συλλογικότητα – Αυτοοργάνωση – Δίκτυα Αλληλοβοήθειας.
5. Χρυσή Αυγή και Ακροδεξιά. Γιατί μεγαλώνουν, πως να τους σταματήσουμε.
Όπως κάθε χρόνο θα διοργανωθούν θεματικά εργαστήρια εργαζομένων, φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών. Μαζί μας θα βρίσκονται και συναγωνιστές από χώρες του εξωτερικού που θα διοργανώσουν εργαστήρια για την κατάσταση στις χώρες τους και τις εμπειρίες από τα κινήματα εκεί.
Πλούσιο θα είναι και το πολιτιστικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα του camping με μουσικές βραδιές, θεατρικά δρώμενα, προβολές ταινιών, party, παιχνίδια, εκδρομές κ.α.
Στο χώρο του camping θα λειτουργεί δικό μας μπαρ (με οικονομικές προτάσεις για φαγητό και ποτό) και παιδότοπος για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Ακόμα θα υπάρχει βιβλιοπωλείο με πλούσια συλλογή από βιβλία πολιτικού και λογοτεχνικού περιεχομένου. Το κόστος συμμετοχής είναι 110 € για μαθητές-φοιτητές-ανέργους και 120 € για τους υπόλοιπους και σ’ αυτό περιλαμβάνονται: 8 διανυκτερεύσεις (με δική σας σκηνή) και 8 γεύματα στο εστιατόριο του camping.
Για τη μετακίνηση σας επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι τις 20 Ιούλιου.
Για όσους θέλουν να μείνουν λιγότερες μέρες, το κόστος διαμορφώνεται στα 15ευρώ ημερησίως. Διατίθενται και οικονομικά δωμάτια κοντά στο κάμπινγκ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε  μαζί μας -
- μέσω ίντερνετ στο mail:  
- μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνσηΑγ. Κωνσταντίνου 57, Τ.Κ. 10437  Αθήνα
και στο τηλέφωνο: τηλ. 210-5247227
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε και στα παρακάτω κινητά τηλέφωνα:
Αθήνα: 6972728101
Θες/νίκη : 6936414727
Ιωάννινα: 6974617344
Τρίκαλα-Λάρισα: 6977222803
Πάτρα: 6977077079
Αλεξ/πολη: 6970180689