Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Θ.


ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

Σάββατο 27 Σεπτέμβρη ώρα  11:30πμ
Άγαλμα Βενιζέλου


Με μια νέα αύξηση 30%! στα εισιτήρια των λεωφορείων μπαίνει ο Οκτώβρης (από 0,80 σε 1ευρώ στα εισιτήρια μονής διαδρομής και από 0,90 σε 1,20 της διπλής διαδρομής, με αντίστοιχη αύξηση των μειωμένων) χουντική συγκυβέρνηση - ΟΑΣΘ συνεχίζουν την επίθεση στους εργαζόμενους και τα  φτωχά λαϊκά στρώματα. Παράλληλα περιορίζονται τα δρομολόγια κάνοντας την κατάσταση πιο αφόρητη (αναμονή στις στάσεις, υπεράριθμοι στα λεωφορεία κτλ). Τιμωρούν όλους εμάς (εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές, μαθητές, συνταξιούχους κτλ)  που αναγκαζόμαστε να στοιβαζόμαστε μέσα στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, γιατί δεν διαθέτουμε άλλο μέσο μετακίνησης! Ενώ ταυτόχρονα έχουν καταργήσει τα νυχτερινά δρομολόγια δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα σε εργαζόμενους που σχολάνε αργά το βράδυ από τις δουλείες τους.

Αν οι μέτοχοι του Ο.Α.Σ.Θ. θεωρούν την συμμετοχή τους στις αστικές συγκοινωνίες μη προσοδοφόρα μπορούμε να τους διευκολύνουμε: Παλεύοντας για την εθνικοποίηση χωρίς αποζημίωση και λειτουργία κάτω από εργατικό έλεγχο, του μοναδικού μέσου μαζικής μεταφοράς της πόλης. Για πολλά χρόνια οι εργαζόμενοι της χώρας μέσω της φορολογίας πληρώνουν την εξασφαλισμένη-εγγυημένη κερδοφορία των μετόχων.
Αν σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης κάτι πρέπει υποχρεωτικά να κοπεί, ας μην είναι τα δρομολόγια και οι γραμμές, αλλά το κέρδος του ιδιώτη.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ:

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ   2014  στις 7μμ
στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

   Καμία αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων
   Δημόσια δωρεάν λεωφορεία για όλους-ες
   Κατάργηση των μνημονίων και των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων.
   Διαγραφή του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να βελτιώσουμε την ζωή μας.
   Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων & ελευθεριών μας.