Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ: Είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας παλιοί και νέοι μνημονιακοί  Η μαζική παρέμβαση κατοίκων των Αμπελοκήπων ματαίωσε την παρουσία του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πετρόπουλου στην προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμπελοκήπων σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων. Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν ανεχόμαστε στις γειτονιές μας αυτούς που θέλουν να εφαρμόσουν το αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο-τερατούργημα ενάντια στην ελληνική κοινωνία. Είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας όλοι -παλιοί και νέοι μνημονιακοί- που  εφαρμόζουν πειθήνια τις εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, που σπέρνουν την φτώχεια την εξαθλίωση και την ανεργία.
  Η πετυχημένη απεργία και τα μαζικά συλλαλητήρια της 4ης Φλεβάρη πρέπει να είναι μόνο η αρχή. Πρέπει να παλέψουμε για την ανάπτυξη νέων απεργιακών κινητοποιήσεων, μπλόκων, καταλήψεων κ.λπ., που να κλιμακωθούν και να ανατρέψουν το αντι-ασφαλιστικό έγκλημα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.  
  Καλούμε τους εργαζόμενους τους ανέργους και την νεολαία να συμμετέχουν μαζικά στη συνέλευση της Επιτροπής μας την Πέμπτη 11 Φλεβάρη στις 7μμ στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων,  για να οργανώσουμε τις επόμενες δράσεις ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τις μνημονιακές πολιτικές.
Κανένας μόνος του στην κρίση. Όλοι μαζί  μπορούμε να τα καταφέρουμε!
-Επικοινωνήστε μαζί μας για τις επόμενες δράσεις.
-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, απειλής κατάσχεσης, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων  κτλ.  σττηλέφωνο:2310265730, 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ