Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ - ΑΝΤΙΝΑΤΟΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ


  Απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης του Τσίπρα, της αντιπολίτευσης των «Μένουμε Ευρώπη», της ελληνικής αστικής τάξης αλλά και των ευρωπαίων και αμερικανών ιμπεριαλιστών, θα πρέπει να αντιταχθούμε και να παλέψουμε:
    α) Να μην επιτρέψουμε την ψήφιση του ασφαλιστικού, να καταρρίψουμε στην πράξη το 3ο  Μνημόνιο. Να διώξουμε την άθλια κυβέρνηση Τσίπρα. Να τσακίσουμε κάθε απόπειρα των «Μένουμε Ευρώπη» να σηκώσουν κεφάλι.
    β) Να υποδεχθούμε και να αγκαλιάσουμε τους πρόσφυγες και μετανάστες, τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα της Συρίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν κ.ά., που λόγω της πολεμικής καταστροφής των χωρών τους από τους ιμπεριαλιστές, αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, ακριβώς όπως αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν 250.000 Έλληνες νέοι μετά την οικονομική καταστροφή της χώρας μας. Δεν κινδυνεύουμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες αλλά από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ, τους νέους και παλιούς μνημονιακούς, τους «Μένουμε Ευρώπη», την ελληνική αστική τάξη, τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς ιμπεριαλιστές
    γ) Να διώξουμε κάθε πλοίο, κάθε στράτευμα, κάθε στρατιωτική βάση, να σταματήσουμε κάθε βοήθεια προς τους ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ.
    δ) Απέναντι στην καταστροφή και τον παραλογισμό των Μνημονίων, στα σχέδια αντιδημοκρατικής αναδίπλωσης, ρατσισμού και συμμετοχής στην νατοϊκή εκστρατεία, απέναντι στην επικίνδυνη κλιμάκωση του πολέμου στη Συρία, να αγωνιστούμε για μια Κυβέρνηση των Εργαζομένων.
- Όχι στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις – Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών!
- Έξω από το ΝΑΤΟ – Έξω από ΕΥΡΩ - Ε.Ε
- Κατάργηση της Frontex – Να πέσει ο φράχτης στον Έβρο – Ανοιχτά σύνορα για πρόσφυγες και μετανάστες, με οργανωμένη, ασφαλή, ελεύθερη διέλευση!
- Ενάντια στην ρατσιστική και ξενοφοβική Ε.Ε – Διεθνιστική πάλη για μια Ευρώπη των Εργαζομένων!