Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014Να σταματήσουμε τη γενοκτονία των Παλαιστινίων!

Κάτω ο άξονας ΗΠΑ - Ε.Ε. - ΙΣΡΑΗΛ

Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση!Πέμπτη 24/7, ώρα 20:00 - 'Ολοι στην πλατεία Αριστοτέλους

           

Σε πραγματική γενοκτονία εξελίσσεται η ισραηλινή επιχείρηση με τον προκλητικό τίτλο «Προστατευτική Παρυφή», με τον παλαιστινιακό λαό να θρηνεί πάνω από 700 θύματα (στην πλειονότητα τους παιδιά) και οι τραυματίες να ξεπερνούν τους 3.500. Χωρίς να σταματήσουν ούτε λεπτό το σφυροκόπημα της Γάζας, οι δυνάμεις κατοχής έχουν προχωρήσει σε μια θηριώδη χερσαία επιχείρηση κινητοποιώντας 75.000 στρατιώτες και καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα τους, ακόμα και νοσοκομεία. Όμως παρά την τρομακτική τους υπεροχή δεν έχουν καταφέρει να λυγίσουν τον παλαιστινιακό λαό και τις παλαιστινιακές οργανώσεις, που αντιστέκονται μέχρι τελευταίας ρανίδας αίματος. Το ακριβώς αντίθετο. Η παλαιστινιακή αντίσταση όχι μόνο δεν παραδίδεται (θα σήμαινε το οριστικό της τέλος) αλλά και προσθέτει καθημερινά νέες σημαντικές απώλειες απο τις τάξεις του ισραηλινού στρατού με τους ισραηλινούς νεκρούς στρατιώτες να φτάνουν πλέον τους 27, καταρρακώνοντας το έτσι και αλλιώς χαμηλό ηθικό του ισραηλινού στρατού και δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην ακροδεξιά κλίκα Νετανιάχου.           


            Συνυπεύθυνοι για αυτή την θηριωδία είναι οι ιμπεριαλιστές σε ΗΠΑ και Ε.Ε., που έχοντας δώσει πλήρη στήριξη στην ισραηλινή ηγεσία και κάθε είδους διευκόλυνση, τώρα μουρμουρίζουν για κατάπαυση του πυρός, για "σεβασμό των διεθνών ανθρωπιστικών κανόνων" και "ανθρωπιστική βοήθεια" στους αμάχους... Η χαμέρπεια τους δεν έχει πάτο. Την ίδια ώρα στη Γαλλία χτυπάνε βάναυσα τις (απαγορεύμενες) διαδηλώσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, δικάζοντας με δίκες εξπρές απλούς διαδηλωτές και φυλακίζοντάς τους από επτά έως πέντε μήνες. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ε.Ε. της φτώχειας, της καταστολής και του πολέμου!

            Όμως και η επικίνδυνη συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου που συνεργάζεται στενά με τους σιωνιστές δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Με τη συμμετοχή της σε όλα τα στρατιωτικά σχέδια του ΝΑΤΟ (Αφρική, τώρα περικύκλωση της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα) κατά παραγγελία και διαταγή των ΗΠΑ και της Ε.Ε., γίνεται όλο και περισσότερο επικίνδυνη. Σε στρατηγική συμμαχία με σιωνιστές και ιμπεριαλιστές, αγοράζοντας τα όπλα τους, τα χημικά τους και παίρνοντας την τεχνογνωσία τους, αυτή η συμμορία χτίζει το δικό της κράτος έκτακτης ανάγκης στα πρότυπα του Ισραήλ, έχοντας μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε μια άλλη "Λωρίδα της Γάζας", όπου –αν δεν τους ανατρέψουμε– σύντομα δεν ισχύει κανένα απολύτως εργατικό, κοινωνικό, πολιτικό δικαίωμα και ελευθερία.

            Στην Ελλάδα όπως και σ’ όλη την Ευρώπη, πρέπει να σπάσουμε την απομόνωση του παλαιστινιακού λαού και να σταθούμε έμπρακτα δίπλα του σ’ αυτή την άνιση μάχη που δίνει. Με τους αγώνες μας πρέπει να τελειώνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με αυτές τις επικίνδυνες και εγκληματικές πολιτικές δυνάμεις που στρώνουν τον δρόμο στον πόλεμο (βλ. κλιμάκωση στην Ουκρανία, χάος σε Ιράκ, Λιβύη κ.λπ.) και στο απόλυτο κοινωνικό και οικονομικό χάος. Να ρίξουμε την επικίνδυνη χουντική συγκυβέρνηση, να διαλύσουμε την αντιδραστική συμμαχία με το Ισραήλ, να διαλύσουμε την αντιδραστική Ε.Ε - φυλακή των λαών. Να σταματήσουμε τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, να βοηθήσουμε έμπρακτα στην νίκη της παλαιστινιακής αντίστασης, στην δημιουργία ενός ελεύθερου παλαιστινιακού κράτους.

Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού!

Κάτω η αντιδραστική συμμαχία Ελλάδας – Ισραήλ!

Άρση του αποκλεισμού της Γάζας – Νίκη της παλαιστινιακής Αντίστασης