Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 5/12/2011


Ø             Αρνήθηκε η διοίκηση Κυρίζογλου την στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης, την στιγμή που δίνει χρήματα για την έκδοση λευκωμάτων, για να βραβεύει μπαλκόνια με χρηματικά έπαθλα της τάξης των 3.000€! Ενώ δίνει χρήματα για δημόσιες σχέσης σε κάθε λογής συλλόγους όλων των κομματικών αποχρώσεων (ακόμη και σε «ερασιτεχνικούς» ποδοσφαιρικούς συλλόγους που δίνουν  αμοιβές σε ποδοσφαιριστές!). Αρνείται την στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης. Να θυμίσουμε ότι ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης αποτελείται από 3ης συνοικίες από τις φτωχότερες της Θεσσαλονίκης (Αμπελόκηποι-Μενεμένη-Δενδροπόταμος). 

Ø         Με ψίχουλα η χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, η μείωση της χρηματοδότησης από το 2009 ανέρχεται στο 65%, έρχεται νέο κύμα συγχωνεύσεων-λουκέτων στα σχολεία. Να αντισταθούμε μέσα από την λαϊκή συνέλευση Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Ø          Η διοίκηση Κυρίζογλου αποφασισμένη να συμμετέχει ο δήμος στην  τριμελής επιτροπή για το χαράτσι, όπου οι δημότες που θα προσέρχονται για να απαλλαγούν από το χαράτσι, θα υποβάλλονται σε μια εξευτελιστική διαδικασία.

Ø          Στις 22/12/2011 έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο ο προϋπολογισμός του δήμου, που θα οδηγήσει στην διάλυση υπηρεσιών και θα κάνει κάκιστες και ακριβοπληρωμένες τις όποιες υπηρεσίες απομείνουν, ο οποίος για να εφαρμοστεί θα περάσει από την εφεδρεία-απόλυση δημοτικών υπάλληλων.