Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Την Δευτέρα 9/12/13 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας η «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» έθεσε προς συζήτηση και ψήφιση το ακόλουθο ψήφισμα:

09/12/13
Με απόφαση δημοτικού συμβούλιου:
α) Απαλλάσσει με αναδρομική ισχύ όλα τα υπόχρεα νοικοκυριά που τους έχει γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, από τα δημοτικά τέλη, σχετική ενημέρωση θα γίνει και στην Δ.Ε.Η.
β) Δεσμεύεται ότι με κάθε τρόπο θα συνδράμει τους κατοίκους του δήμου ώστε να μην υπάρχει κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα.
γ) Μείωση δημοτικών τελών για κατοικίες -40% και απαλλαγή των ανέργων από την καταβολή δημοτικών τελών.
δ) Δεν θα αφήσουμε κανένα σπίτι εντός των ορίων του Δήμου δίχως ηλεκτρικό ρεύμα-θέρμανση-τρόφιμα.

Ποια ήταν η στάση της πλειοψηφίας του δημάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του, που διοικεί των Δήμο;
Αρνήθηκαν να συζητηθεί το ψήφισμα! Ψήφισαν να μην συζητηθεί!
Την ώρα που οι εργατικές και λαϊκές οικογένειες στενάζουν από τις συνέπειες της πρωτοφανούς φτώχειας-εξαθλίωσης, της φρίκης των μνημονίων, με τα θύματα να αυξάνονται συνεχώς δεν θέλησαν καν να το συζητήσουν. Τους θέτουμε λοιπόν στην κρίση των κατοίκων.
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους άνεργους-ες, τους εργαζόμενους-ες και την νεολαία, τα θύματα της πολιτικής των μνημονίων να κάνουμε πράξη την παραπάνω πρόταση ψηφίσματος με την αυτοοργάνωση, την αλληλεγγύη και τους αγώνες μας, με εμπιστοσύνη μόνο στις δικές μας δυνάμεις. Με συνελεύσεις και Επιτροπές Δράσεις σε κάθε γειτονιά.

Σαν Δημοτική κίνηση, σε αυτό το δρόμο σας καλούμε να πορευτούμε όλοι μαζί.