Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΗ 6:30μμ ΚΑΜΑΡΑ


Επιτροπή   Αγώνα   Εργαζομένων
στην   FOOD   PLUS   (Pizza Hut - Kfc)
resistanceinfoodplus.blogspot.comΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ    
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12  ΑΠΡΙΛΗ 6:30μμ ΚΑΜΑΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Προς:  ΜΜΕ, Σωματεία, Οργανώσεις, Κόμματα, Συλλογικότητες, Μαθητικές Ομάδες, Φοιτητικούς Συλλόγους -Παρατάξεις - Σχήματα , Αγανακτισμένους κάθε λογής, ανένταχτους αγωνιστές κ.τ.λ.
ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ 
ΑΥΤΉ  ΕΊΝΑΙ  ΣΤΗΝ  PIZZA  HUT  Η  ΕΡΓΟΔΟΣΊΑ
Μας πέταξαν στον δρόμο . 30 εργαζόμενους και τις οικογένειές μας
Στις 28 Μάρτη η διοίκηση και η εργοδοσία της FOOD PLUS (Pizza Hut - Kfc) ,έκλεισε αιφνιδιαστικά και το κατάστημα Pizza Hut Χαριλάου, απολύοντας εκδικητικά και καταχρηστικά άλλους 12 εργαζόμενους! Από τις 5 Φλεβάρη μέχρι τώρα έχει κλείσει 2 καταστήματα στην Θεσ/νίκη (Καλαμαριά και Χαριλάου) πετώντας περίπου 30 οικογένειες στην ανεργία! Προσπαθεί με κάθε μέσο, να ξεμπερδέψει με τις αντιστάσεις μας και να μας τρομοκρατήσει. Συνεχίζουν να μας απειλούν ότι αν δεν σταματήσουμε τον αγώνα μας και τις κινητοποιήσεις και δεν υπογράψουμε τις νέες ατομικές συμβάσεις εργασίας θα κλείσουν και τα υπόλοιπα 2 καταστήματα της Θες/νίκης.
Ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια η εργοδοσία της FOOD PLUS (Pizza Hut - Kfc)  έβγαλε εκατ. ευρώ από τον ιδρώτα μας, ξεζουμίζοντάς μας (με το καθεστώς της μερικής απασχόλησης, σπαστά ωράρια, 6μερα κτλ.) τώρα μας πετάνε σαν τα «σκυλιά στον δρόμο» γεμίζοντας την χαβούζα τις ανεργίας.
Με 150- 300 ευρώ που θέλουν να μας πληρώνουν δεν μπορούμε να ζήσουμε ούτε εμείς ούτε οι οικογένειές μας. Την ίδια στιγμή που πουλάνε στον πελάτη μια πίτσα έναντι 15 - 20 ευρώ.
Μας απολύουν εκδικητικά και καταχρηστικά, κλείνοντας καταστήματα, τιμωρώντας μας ουσιαστικά, γιατί εμείς οι εργαζόμενοι δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς και τις απειλές τους:
Γι' αυτό λοιπόν καλούμε όλους τους εργαζόμενους, την νεολαία, τον λαό της Θες/νικης, να συμπαρασταθούν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν, στον δίκαιο αγώνα μας.
Ο  αγώνας  μας, είναι  αγώνας  όλων!
Φτάνει πια, με τα λουκέτα, την ανεργία, και τους μισθούς πείνας!
·                 Να επαναλειτουργήσει άμεσα το κατάστημα της Χαριλάου με όλους τους εργαζόμενους
·                 Άμεση επαναπρόσληψη των 5 συναδέλφων από το κατάστημα Καλαμαριάς
·                 Συζήτηση και διάλογος με την εταιρία χωρίς εκβιασμούς
Όλοι - όλες  στην  ΠΟΡΕΙΑ  Παρασκευή 12/4   18:30  ΚΑΜΑΡΑ