Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκυβέρνηση – Φασίστες δουλεύουνε μαζί Να τσακίσουμε τα Μνημόνια και την Χρυσή Αυγή

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση Τέταρτη 18:00 άγαλμα Βενιζέλου
Η Χ.Α. είναι το μακρύ χέρι της δοσίλογης συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου
Η φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής δολοφόνησε τη νύχτα της 17ης προς 18η Σεπτέμβρη, στην περιοχή της Αμφιάλης, τον αγωνιστή Π. Φύσσα, μόλις 34 ετών. Αυτή η δολοφονία ήρθε λίγες μέρες μετά τη δολοφονική επίθεση από ομάδα 50 χρυσαυγιτών ενάντια σε μέλη του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ – και βέβαια μετά από χιλιάδες άλλες δολοφονικές επιθέσεις ενάντια σε αγωνιστές και μετανάστες εργάτες.
Η φασιστική συμμορία, αποθρασυμένη μετά την είσοδό της στη βουλή, την ασυλία και την ατιμωρησία που της παρέχουν το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης του Σαμαρά - Βενιζέλου, οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές, επιχειρεί με τη βία, τους τραμπουκισμούς και τις δολοφονίες να σπείρει τον τρόμο, να διαιρέσει τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τη νεολαία, βοηθώντας το κεφάλαιο, τους τραπεζίτες, τους ιμπεριαλιστές. Οι καραγκιόζηδες του Χίτλερ, που το παίζουν ελληναράδες, «πατριώτες», «Σπαρτιάτες», «Άριοι», στην πραγματικότητα είναι ρατσιστές και σκουλήκια που ξεπηδούν από τη σήψη του διεφθαρμένου και παρηκμασμένου αστικού πολιτικο-οικονομικού συστήματος. Είναι θρασύδειλοι που κινούνται τη νύχτα, πάντα με τις πλάτες της αστυνομίας και έχοντας εξασφαλισμένη την ατιμωρησία. Η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής είναι το μαύρο δολοφονικό χέρι των αστών, του σάπιου και καταρρέοντος καπιταλιστικού συστήματος και των πιο αντιδραστικών δυνάμεων. Είναι οι κατευθείαν απόγονοι των δοσίλογων, χιτών, ταγματασφαλιτών, χουντικών και χιτλερικών και σαν τέτοιοι πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν.

Όχι στο ψευτοδίλημμα περί «συνταγματικού τόξου» και της «θεωρίας των δύο άκρων»
Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία, που είναι τα κύρια θύματα της συγκυβέρνησης και των μνημονιακών πολιτικών, όπως και συνολικά το εργατικό κίνημα, πρέπει να δώσουν μια αποφασιστική απάντηση σ’ όλους αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας, όπως και στους συμμάχους τους, στα φασιστικά καθάρματα της Χρυσής Αυγής. Αλίμονο όμως αν επιτρέψουμε στην συμμορία του Σαμαρά να μας παγιδεύσουν στις αυταπάτες περί «δημοκρατικού/συνταγματικού τόξου», που δήθεν θα σώσει την (αστική) «δημοκρατία» απ’ την «εκτροπή»! Όλοι αυτοί που έστρωσαν και στρώνουν τον δρόμο στους Χρυσαυγίτες, που τους βλέπουν πιθανούς συνομιλητές για νέες συγκυβερνήσεις, δεν θα «θωρακίσουν τη δημοκρατία». Είναι αυτοί που έχουν καταργήσει το σύνταγμα, την βουλή, την λαϊκή κυριαρχία. Σαμαράς και Βενιζέλος είναι οι πιο μεγάλοι φασίστες.
Το οποιοδήποτε νέο, νομοθετικό πλαίσιο, θα είναι ενάντια στο εργατικό κίνημα, στους αγώνες που ήδη υπάρχουν και στους αγώνες που έρχονται...
Θα «κρατήσουν» και θα συνεργαστούν (όπως το έκαναν μέχρι τώρα) με τη Χρυσή Αυγή για να επιβάλλουν την κρατική βία και τρομοκρατία, το τερατώδες Κράτος Έκτακτης Ανάγκης (επιστρατεύσεις απεργών, πογκρόμ και στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες, προσαγωγές, συλλήψεις και τρομοκρατία ενάντια σ’ όποιον αντιστέκεται κ.λπ.) ενάντια στο εργατικό κίνημα και τους αγώνες, έχοντας φτάσει σε μια άτυπη κήρυξη στρατιωτικού νόμου.
Σε κάθε χώρο δουλειάς, σχολείο και γειτονιά, ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
     Μ’ έναν μόνο τρόπο μπορούμε να τους νικήσουμε: Με ένα ταξικό μέτωπο, όλης της εργατικής τάξης και μαζί των θυμάτων των μνημονιακών πολιτικών, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και της νεολαίας, που θα επιβάλλει στον δρόμο τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες μας, με οργάνωση και σύγκρουση παντού ενάντια στη συγκυβέρνηση, τα Μνημόνια, το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης και τον φασισμό.
Ø    Να τσακίσουμε το φασισμό, που δολοφονεί αγωνιστές και μετανάστες.
Ø    Κάτω το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης. Ενωτική–Μαζική–Μαχητική υπεράσπιση όλων των ελευθεριών
Ø    Όχι στο νέο νομοθετικό πλαίσιο
Ø    Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας. Κάτω η συγκυβέρνηση.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ