Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, 7μμ στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων

Με αγώνες και αλληλεγγύη να καταργήσουμε το 3ο Μνημόνιο και τους υποστηρικτές του
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ καλεί 
ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  
Πέμπτη 1 Οκτωβρίου7μμ στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων             

-Ενημερωθείτε για τις δράσεις μας
-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής κατάσχεσης σπιτιού, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων, απολύσεις  κτλ.
σττηλέφωνο:2310265730,    στο email: epitropidrasis@gmail.com
-Παράλληλα συνεχίζουμε τη συλλογή ρούχων, τροφίμων, φαρμάκων κ.α.  για αγωνιστές που έχουν χτυπηθεί από την κρίση.
Κατά την προεκλογική περίοδο, είχε «εξαφανιστεί» από κάθε συζήτηση-ομιλία του Τσίπρα το νέο μνημόνιο και οι δραματικές επιπτώσεις τους με σκοπό να υφαρπάξει την ψήφο του λαού.  Από την αμέσως επόμενη μέρα όμως άρχισαν να ανακοινώνονται τα νέα μέτρα, σκορπώντας κυριολεκτικά τον τρόμο σε όλη την κοινωνία..
Και πώς να μη συμβεί αυτό όταν μιλάμε για μια πρωτοφανή φοροκαταιγίδα με αύξηση του ΕΝΦΙΑ, των τελών κυκλοφορίας κτλ, για οριζόντιες μειώσεις στις συντάξεις και αύξηση στα όρια συνταξιοδότησης, εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, κατάργηση της προστασίας 1ης κατοικίας, άμεση κατάσχεση λογαριασμών για χρέη στην εφορία και η λίστα δεν έχει τελειωμό! Πρόκειται για μια λίστα φρικαλεοτήτων που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μια νέα κάθετη πτώση του βιοτικού επιπέδου, με αύξηση της ανεργίας, της ακραίας φτώχειας και της εξαθλίωσης.
 Να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το μεγάλο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη! 
Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Πρέπει να βγούμε ξανά στους δρόμους, να οργανώσουμε την αντίσταση μας μέσα από συνελεύσεις σε γειτονιές, σε εργασιακούς χώρους  για να καταργήσουμε το νέο μνημόνιο, που καταστρατηγεί την απόφασή μας στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη, να βάλουμε τέλος στην αθλιότητα των μνημονίων. Καλούμε τους ανέργους, τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης να συμμετέχει μαζικά στις δράσεις μας  για τη δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης και αγώνα, για να επιβάλλουμε τις δικές μας λύσεις. Για να σταματήσουμε τον εκβιασμό και την τρομοκρατία που μας επιβάλουν νέοι και παλιοί μνημονιακοί,   ντόπιοι και ξένοι  τοκογλύφοι!

Με τη δική μας οργάνωση και αγώνα παντού, να επιβάλλουμε:
·        Απαγόρευση των  κατασχέσεων  κατοικιών και  καταθέσεων.
·        Κανένα σπίτι χωρίς, τροφή, ρεύμα, νερό και θέρμανση
·     Κατάργηση των μνημονίων και των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων.
·        Διαγραφή ολόκληρου του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να βελτιώσουμε την ζωή μας. Έξοδο από Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρώ.  Άμεση επιστροφή σε εθνικό νόμισμα!
·        Υπεράσπιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών/υπηρεσιών.
·        Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ
Επικοινωνία: Τηλ:2310265730,  epitropidrasis@gmail.com,epitropidrasis.blogspot.gr