Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΑΙΣΧΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ-ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΚΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ

   Για μια ακόμα φορά το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ μέσω σωματείων που ελέγχει, επιτίθεται στην ΟΚΔΕ και την Αντεπίθεση των εργαζομένων γιατί μάλλον τους χαλάνε τη γραφειοκρατική σούπα τους.
Η παρούσα επίθεση είναι από το ΣΕΤΕΠΕ (επισιτισμός) στη Θεσσαλονίκη, που έχει επιτεθεί στην ΟΚΔΕ την Αντεπίθεση και αγωνιζόμενους στον κλάδο άπειρες φορές.
  Έχουν προηγηθεί αισχρές επιθέσεις προς την ΟΚΔΕ, την Αντεπίθεση και μέλη τους και σε μια σειρά άλλους κλάδους (εμποροϋπάλληλοι, vodafone, wind, καθηγητές σε φροντιστήρια, αποκλειστικές νοσοκόμες κ.α.).
  Μόνο να θυμίσω ότι στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 3 χρόνια η Αντεπίθεση στον Επισιτισμό και τα μέλη της έχουν πρωτοστατήσει σε μια σειρά από αγώνες πολλοί από τους οποίους ήταν και νικηφόροι (Banquet, Καφεναι, Barθelonica, Πονηρά Μεζεδάκια, Applebees, Goody's, Χατζη, Pizza Hut κ.α.).


  Μάλλιστα ο Βουλευτής και τώρα υπουργός της ΝΔ Καράογλου έχει κάνει σχετικές επερωτήσεις στη Βουλή για ομάδα που δρα στη Θεσσαλονίκη και πλήττει υγιείς επιχειρηματίες του κλάδου. 
Τέτοια σύμπτωση του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ με την ΝΔ και τους υπουργούς της!
  Στο Banquet και στα Goody's την εργοδοσία είχε αναλάβει το δικηγορικό γραφείο του επιφανούς μέλους του ΚΚΕ (και παλιότερα υποψηφίου με το ΠΑ.ΜΕ για το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου) Αϊβαζίδη...
Ο Καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του για το "τυχαίο" των γεγονότων και τη συμπεριφορά των σταλινικών του ΚΚΕ..
  Και όλο αυτό φυσικά γίνεται γιατί το συνδικάτο έχει εκλογές σε μια εβδομάδα και το ΚΚΕ φοβάται ότι θα χάσουν καμία έδρα στο ΔΣ και στο ΕΚΘ από την άνοδο της Αντεπίθεσης.Και γιατί με τέτοιες συκοφαντίες συγκροτούν τα μέλη τους και απομακρύνουν τη συζήτηση από την πλήρη ανυπαρξία τους στις ταξικές μάχες του κλάδου.


  Παρεμπιπτόντως το συγκεκριμένο συμβάν αφορά την παρέμβαση της Αντεπίθεσης στην παράνομη χρήση του μητρώου μελών για τα προεκλογικά μαγειρέματα του ΠΑΜΕ. Ως γνωστόν στις εκλογές του Σωματείου Επισιτισμού το ΠΑΜΕ κυριαρχεί με τις αθρόες εγγραφές/ψήφους φοιτητών και άλλων φαντασμάτων!