Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2013


  Με τις ψήφους της πλειοψηφίας Κύριζογλου(ΝΔ) αλλά και της παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΜΕ ΗΘΟΣ» (ΠΑΣΟΚ) ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2013 για τον δήμο μας. Από τον οποίο απουσιάζει παντελώς κάθε πρόβλεψη για κοινωνική πολιτική και αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων των κατοίκων, που δεν είναι άλλα από την τρομακτική ανεργία και την ραγδαία εξάπλωση της φτωχιάς.
  Όπως προανήγγειλε ο δήμαρχος και φέτος αντί να οργάνωση την κοινωνική πολιτική θα φέρει προς ψήφιση στο επόμενο Δ.Σ. χρηματική ενίσχυση για την εκκλησία!! αναθέτοντας σ αυτήν την σίτιση των απόρων.
  Ο προϋπολογισμός έχει πρόβλεψη για αύξηση των εσόδων κατά 30%! Με δεδομένο την συνεχή μείωση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό εύλογα προκύπτει το ερώτημα από πού θα εισπραχτούν αυτά τα χρήματα; προφανώς για τους δημότες-κατοίκους χτυπάει η καμπάνα!! Και αν λάβει κανείς υπόψη τις προβλέψεις του μνημονίου 3, που προβλέπει ασύλληπτες αυξήσεις σε τέλη που επιβάλουν οι δήμοι, καταλαβαίνει κάνεις τι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
  Θα πρέπει στις γειτονίες μας μέσα από την αυτοοργάνωση και την αλληλεγγύη, μέσα από τις συνελεύσεις και τις μαχητικές κινητοποιήσεις να παλέψουμε ενάντια στις επιπτώσεις της κρίσης, η οποία έχει μετατραπεί σε ανθρωπιστική κρίση. Να μην αφήσουμε να κλείσει κανένα σχολειό, νοσοκομείο, ιατρείο του ΙΚΑ κ.τ.λ.
ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ:

-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
-ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

22/1/2013