Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019


Υποψήφια Δήμαρχος:  Καρασαρλίδου Σοφία
 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Κάτω οι υπηρέτες των  Μνημονίων
    Συνδημότες-ισσες, εργαζόμενοι-ες, άνεργοι-ες, νέοι-ες, συνταξιούχοι-ες, διανύουμε μια προεκλογική περίοδο που μοιάζει με έργο επιστημονικής φαντασίας. Η κυβέρνηση υποκριτών του ΣΥΡΙΖΑ, αφού μας ρήμαξε με το 3ο μνημόνιο και την υπερφορολόγηση,  παρέδωσε όλη τη δημόσια περιουσία της χώρας στους δανειστές και διέλυσε εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, τώρα προσπαθεί με μέτρα πυροτεχνήματα να μας πείσει πως η ‘’έξοδος’’ από τα μνημόνια είναι αληθινή και η ανάπτυξη και η αποκατάσταση των αδικιών είναι μπροστά μας. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας, της υποταγής της χώρας στα Μνημόνια, του ΕΝΦΙΑ και του τσεκουρώματος μισθών/συντάξεων, εμφανίζονται – χωρίς ντροπή - ως αυτοί που με ένα άλλο ‘’μίγμα’’ της ίδιας Μνημονιακής πολιτικής, θα μας σώσουν!
    Στην πραγματικότητα, δεν ζούμε την έξοδο από τα Μνημόνια, αλλά την επιδείνωση της κρίσης του ελληνικού καπιταλισμού και τη γρήγορη κατρακύλα προς μια νέα χρεοκοπία. Το Δημόσιο χρέος και όλα τα ιδιωτικά χρέη έχουν εκτοξευτεί, οι πλειστηριασμοί - κατασχέσεις σε βάρος εκατομμυρίων πολιτών παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, η παραγωγική βάση αδυνατίζει διαρκώς, οι τράπεζες είναι απολύτως χρεοκοπημένες και θα χρειαστούν νέα (τέταρτη) ανακεφαλαιοποίηση με χρήματα του ελληνικού λαού, οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα βουλιάζουν στην ανεργία – υποαπασχόληση - φτώχεια, ενώ υπερφορολόγηση και ακρίβεια οργιάζουν. Το ΑΝΕΦΙΚΤΟ, του φτηνού δανεισμού από τις αγορές - των ρυθμών ανάπτυξης και των γιγάντιων πλεονασμάτων που υπόσχονται - της ομαλής οικονομικής ανάπτυξης σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από οξύτατους εμπορικούς και στρατιωτικούς πολέμους και η παγκόσμια οικονομική κρίση που επιδεινώνεται, θα γκρεμίσει σαν χάρτινους πύργους τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Παλιοί και νέοι Μνημονιακοί  τα μόνα που θα προσφέρουν είναι: η υπερένταση της στυγνής εκμετάλλευσης των εργαζομένων, οι ιδιωτικοποιήσεις όλων των δημόσιων αγαθών (ενέργεια – νερό – υγεία - παιδεία κτλ), η προστασία των κερδών των τραπεζιτών με κάθε τρόπο, οι φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο (που θα πληρώσουμε εμείς), η καταστολή κάθε αγώνα και αντίστασης, η ολοένα και μεγαλύτερη καταφυγή στον εθνικισμό και την ξενοφοβία. Αυτά είναι το κοινό Μνημονιακό πρόγραμμα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, που τους έχουν συντάξει ΕΕ/ΗΠΑ και θα ακολουθούν πάντα πιστά, ενάντια στην εκφρασμένη θέληση του λαού μας, όπως στο Δημοψήφισμα του 2015.
     Οι ψήφοι προς όλα τα Μνημονιακά κόμματα και ρετάλια, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, θα χρησιμοποιηθούν για να μας πούνε ότι αφού τους ψηφίσαμε συμφωνούμε με τα Μνημόνια Διαρκείας και την παγίωση των χιλιάδων μνημονιακών νόμων, διατάξεων, εγκυκλίων, που θα είναι σε ισχύ για πολλές δεκαετίες. Καμία υποστήριξη σε παλιούς και νέους Μνημονιακούς. Μαύρο στους υπηρέτες των Μνημονίων παλιών και νέων…

… και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση 
    Οι Μνημονιακοί στους Δήμους εφάρμοσαν πιστά τις εντολές των κυβερνήσεων και των δανειστών. Δημιούργησαν γιγάντιους Δήμους με τις συνενώσεις του Καλλικράτη, μειώσανε την κρατική επιχορήγηση κατά 50% και μετέτρεψαν τους Δήμους σε φορομπηχτικούς μηχανισμούς που λειτουργούν σαν ιδιωτικές Εταιρίες είσπραξης. Όλοι οι μνημονιακοί  Δήμαρχοι προσαρμόστηκαν σε αυτό και έγιναν συνέταιροι της αντεργατικής και αντιλαϊκής επίθεσης. Είναι αυτοί (με στήριξη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που πάλεψαν για να μην μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και που έχουν επιβάλει τις πιο ελαστικές εργασιακές σχέσεις στις Δημοτικές Επιχειρήσεις. Έχουν ιδιωτικοποιήσει τους παιδικούς σταθμούς και η υποδοχή παιδιών εξαρτάται από τα ΕΣΠΑ (χιλιάδες μένουν απ΄έξω), δηλαδή την ελεημοσύνη της ΕΕ (αυτής της αντιδραστικής Ένωσης που μας ξεζουμίζει πολλαπλώς!!). Η Μάνδρα, το Μάτι, η Χαλκιδική, η Δυτική Θεσσαλονίκη και άλλα πολλά, είναι τα τραγικά δείγματα της δολοφονικής αδιαφορίας τους για την κοινωνία και της προσήλωσής τους στην εξυπηρέτηση επιχειρηματικών/μαφιόζικων συμφερόντων.
    Με τον νέο νόμο του Κλεισθένη, σκοπεύουν να ιδρύσουν Δημοτικές Επιχειρήσεις σε σύμπραξη με ιδιώτες, δηλαδή επιχειρήσεις που για τις υπηρεσίες τους θα πληρώνουν οι δημότες με τα χρήματά τους. Οι Δήμοι θα πρέπει να αναζητήσουν έσοδα μόνοι τους, ενώ στο μάτι του λεγόμενου Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου και των επιχειρηματιών έχει μπει η Δημόσια Δημοτική περιουσία (βλ. άδεια στρατόπεδα, ακίνητα) για ξεπούλημα. Όλες οι κοινωφελείς λειτουργίες των Δήμων είναι στόχος ιδιωτικών συμφερόντων/εργολάβων που θέλουν να εγκολπωθούν δημόσιο χρήμα (π.χ. καθαριότητα) εκμεταλλευόμενοι τους χαμηλούς μισθούς και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας. Πάνω σε αυτό το σχέδιο, επιχειρούν την σύμπλευση/συνεργασία όλων των πολιτικών μνημονιακών δυνάμεων για να εκμαυλίσουν και να διαστρεβλώσουν την λαϊκή ψήφο. Κατά το παράδειγμα λοιπόν του ελληνικού κοινοβουλίου, όπου οι «μεταγραφές» βουλευτών και ο «αγώνας» για την «καρέκλα» έχουν γίνει κανόνας, έτσι και στους δήμους προωθούν τη συμμαχία των μνημονιακών δυνάμεων στην μοιρασιά της «οικονομικής πίτας». Φυσικά πάντα με την έγκριση των Δανειστών, που θα ελέγχουν την επιτροπή που εγκρίνει τους προϋπολογισμούς των Δήμων. Όλοι πλασάρονται σαν ανεξάρτητοι «αυτοδοικητικοί», ενώ αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των μνημονιακών κομμάτων.
    Οι μνημονιακοί Δήμαρχοι δεν πρωτοστάτησαν μόνο στην εφαρμογή των Μνημονίων και των αντεργατικών νόμων, αλλά και στα εθνικιστικά συλλαλητήρια. Αυτοί που 10 χρόνια συμμετέχουν στη μνημονιακή εξαθλίωσή μας, τώρα θυμήθηκαν να «αγωνιστούν», για το όνομα της Μακεδονίας, αποκρύπτοντας πως οι δικοί τους σύμμαχοι και καθοδηγητές, ΕΕ και Αμερικάνοι, έφτιαξαν την συμφωνία των Πρεσπών. Η ΝΑΤΟδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον ψεύτικο και υποκριτικό προοδευτισμό της και σύσσωμη η αντιπολίτευση με τον ψεύτικο και υποκριτικό πατριωτισμό της, έθρεψαν εθνικιστικά συλλαλητήρια και προώθησαν/συγκάλυψαν την δράση Ναζιστών μέσα σε αυτά και μετέπειτα στους δρόμους και τα σχολεία. Ντροπή στους Δημάρχους που ανέχονται τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και προσφύγων, που ανέχονται τις επιθέσεις ενάντια στα προσφυγόπουλα στα σχολεία και νομιμοποιούν τις φασιστικές δράσεις στο όνομα της ψευδεπίγραφης και υποκριτικής ‘’πατριωτικής ενότητας’’.
    Ο Εθνικισμός είναι υπηρέτης των ΝΑΤΟικών σχεδίων, που επιβάλουν την πολιτική και στρατιωτική αναμόρφωση των Βαλκανίων προς το συμφέρον των Νατοϊκών. Θα μας οδηγήσει σε καταστροφικές πολεμικές περιπέτειες. Στο εσωτερικό θα καταργήσει κάθε δικαίωμα των εργαζομένων και κάθε διεκδίκηση στο όνομα των εθνικών κινδύνων. Θα γίνει ο φρουρός των Μνημονίων για πάντα. Συμφέρον μας είναι να οικοδομήσουμε σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης με όλους τους γειτονικούς λαούς, και όχι με τις κυβερνήσεις τους. Να ενώσουμε τους αγώνες μας για αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο, κοινωνική δικαιοσύνη, ειρήνη – ενάντια στον πόλεμο και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Στις γειτονιές μας οι πρόσφυγες και μετανάστες να αντιμετωπίζονται με αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Οι πιο ταπεινωμένοι και καταφρονημένοι, θύματα των  επεμβάσεων της «πολιτισμένης» Δύσης (με την συνενοχή των ελληνικών αστικών κυβερνήσεων), δεν είναι οι υπαίτιοι των προβλημάτων μας, δεν είναι εχθροί μας. Είναι σύμμαχοι στον αγώνα για αξιοπρέπεια και ζωή.
ΑΓΩΝΑΣ για το Δίκιο των Εργαζομένων
    Οι εργαζόμενοι τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία, ζούνε μία κόλαση. Η ανεργία  θερίζει, ειδικά στους νέους. Κακοπληρωμένες θέσεις εργασίας με απάνθρωπα και παράνομα ωράρια. Τσεκουρωμένες συντάξεις και μισθοί υπό συνεχή απειλή κατάσχεσης από  Εφορία - Τράπεζες, το ίδιο και η πρώτη κατοικία. ΔΕΗ, εφορία, λογαριασμοί, ακρίβεια, εξαφανίζουν το εργατικό και λαϊκό εισόδημα και χιλιάδες συμπολίτες μας ζουν χωρίς ρεύμα, θέρμανση, ακόμα και σπίτι! Σχολεία και πολιτισμός φυτοζωούν, ενώ οι ναρκέμποροι αλωνίζουν στις γειτονιές μας.
     Οι εργαζόμενοι τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία στη χώρα μας και διεθνώς δεχόμαστε μία τεράστια επίθεση. Οι Εργοδότες και οι Κυβερνήσεις τους, μας φορτώνουν την κρίση του συστήματός  τους και  θέλουν να μας μετατρέψουν σε εργαζόμενους - δούλους, ενώ αυτοί θα αυξάνουν τις γιγάντιες περιουσίες τους και τα κέρδη τους: Η κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και των συλλογικών συμβάσεων και η αντικατάστασή τους από κατάπτυστες εκβιαστικές επιχειρησιακές - ατομικές συμβάσεις εργασίας. Η αδήλωτη/ανασφάλιστη/απλήρωτη/ελαστική εργασία. Η άρνηση των εργοδοτών να εφαρμόσουν έστω τους Μνημονιακούς νόμους και η απαίτηση να επιστρέφονται δώρα, μισθοί (με το γνωστό κόλπο του ΑΤΜ) πίσω στην τσέπη τους. Η εργοδοτική ασυδοσία με μπράβους που μαφιόζικα επιτίθενται σε εργαζόμενους με λεκτική και σωματική βία. Αυτή την αποθράσυνση της Εργοδοσίας, στηρίζουν οι κυβερνητικές πολιτικές και το δικαστικό σύστημα (βλ. κάθειρξη σε εργαζόμενες καθαρίστριες, αποφάσεις Άρειου Πάγου για εργατικά «ατυχήματα», κατάργηση Κυριακάτικης Αργίας κ.α)
    Αυτό το Νέο Σύστημα Εκμετάλλευσης οι εργαζόμενοι-ες πρέπει να το πολεμήσουμε, βασισμένοι στην αυτοοργάνωση, την ενότητα και τον αγώνα σε όλους τους χώρους δουλειάς. Ξεπερνώντας την απογοήτευση και τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία, δεξιά και δήθεν αριστερή, να υψώσουμε το ανάστημά μας. Να ακολουθήσουμε τα καλύτερα παραδείγματα εργατικής δράσης, όπως της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης (πακετάδες), του συντονισμού εργαζομένων ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, της πάλης των συμβασιούχων στους ΟΤΑ και των αναπληρωτών στην εκπαίδευση κ.α.
    Σε κάθε Δήμο, με επίκεντρο τους εργαζομένους στους ΟΤΑ, να γίνει βασικός στόχος η προάσπιση και ενίσχυση των εργασιακών και λαϊκών δικαιωμάτων και συμφερόντων, ενάντια σε κεντρικούς και τοπικούς Μνημονιακούς Εργοδότες. Δε θα γίνουμε δούλοι.
Αγώνας για την προστασία των εργατικών και λαϊκών αναγκών και οικογενειών
    Από τον Μάρτη του 2019, με την κατάργηση του Νόμου Κατσέλη για την προστασία της πρώτης κατοικίας, χιλιάδες λαϊκά σπίτια απειλούνται με πλειστηριασμό/κατάσχεση. Είναι καθήκον όλων μας, να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο, τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών, να αποτρέψουμε το άρπαγμά τους από τα κοράκια των τραπεζών - ξένων FUNDS/κερδοσκόπων, συνεχίζοντας και μαζικοποιώντας τις δράσεις των επιτροπών ενάντια στους πλειστηριασμούς σε κάθε δήμο. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
    Το ρεύμα ακόμα και το νερό στερείται από χιλιάδες φτωχές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, θέρμανση, πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος στο Δήμο μας. Με κινητοποιήσεις όπως της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών να προστατέψουμε κάθε αδύναμο συνδημότη μας από το πισωγύρισμα στο Μεσαίωνα. Όλες οι βασικές ανάγκες, τρόφιμα - φάρμακα κλπ, πρέπει να διασφαλίζονται σε όλους τους δημότες, με κοινωνικά και συνεταιριστικά παντοπωλεία και κοινωνικά  φαρμακεία που να καλύπτουν τις ανάγκες όλων και όχι λίγων δεκάδων ως επικοινωνιακά τρικ κοινωνικής πολιτικής.
     Η παιδεία και η προστασία των παιδιών, είναι προτεραιότητα. Κανένα παιδί χωρίς παιδικό σταθμό, χωρίς διατροφή, χωρίς μαθησιακή στήριξη. Εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής και στον Δήμο μας. Υποδοχή των προσφυγόπουλων στα σχολεία, με τις απαραίτητες υποδομές και στήριξη. Να λυθούν όλα τα κτηριακά προβλήματα των σχολείων και να διεκδικηθεί από τους Δήμους η αύξηση των δαπανών για την παιδεία στο 15% του κρατικού προϋπολογισμού και η Δημόσια Δωρεάν Ενιαία Παιδεία για όλους. Να βάλουν φρένο οι δήμοι με την αγωνιστική κινητοποίησή τους στην ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Εκπαίδευσης.
    Το περιβάλλον, ειδικά στους Δήμους των Δυτικών Συνοικιών υποβαθμίζεται τραγικά. Με την λογική, πρώτα υπερασπιζόμαστε τα κέρδη του επιχειρηματία, έχουν αφεθεί ανεξέλεγκτες μεγάλες (βλ ΕΛΠΕ) και μικρότερες βιομηχανικές εγκαταστάσεις να μολύνουν τον αέρα, τη γη και το νερό μας. Ο αγώνας των κατοίκων Κορδελιού και Δυτικών Συνοικιών για να σταματήσει η μόλυνση της περιοχής πρέπει να μαζικοποιηθεί από όλους τους κατοίκους των Δυτικών Δήμων και να παλέψουμε σθεναρά έχοντας σαν παράδειγμα τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού (που αφορούν άμεσα και τη Θεσσαλονίκη).
    Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι ένας μόνιμος βραχνάς. Οι προσπάθειες της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών και άλλων συλλογικοτήτων, επέβαλαν στον ΟΑΣΘ την δωρεάν μεταφορά των ανέργων με την κάρτα ανεργίας. Όμως παραμένουν πολύ ακριβές για τους υπόλοιπους εργαζόμενους και νέους, ενώ η μείωση των δρομολογίων των λεωφορείων κάνει πολλές φορές τη μετακίνηση ανέφικτη, ακόμα και σαν ‘’σαρδέλα’’. Αγωνιστική απαίτηση των Δήμων για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πρέπει να είναι να πυκνώσουν άμεσα τα δρομολόγια και η μείωση της τιμής του εισιτηρίου για όλους.
    Όλες οι προϋποθέσεις για να λειτουργεί ο Δήμος μας ως στήριγμα προς τους δημότες και όχι ως φορομπηχτικός μηχανισμός, βασίζονται στην αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης. Χωρίς αυτήν οι Δήμοι μετατρέπονται σε αντεργατικές επιχειρήσεις. Εξίσου σημαντικό είναι να αρνηθούμε τη μεταφορά των αποθεματικών των Δήμων σε κρατικό λογαριασμό για την εξυπηρέτηση του χρέους.
    Καθοριστική προϋπόθεση είναι και η συμμετοχή των κατοίκων σε όλες τις αποφάσεις, βασισμένη σε τοπικές συνελεύσεις και με πλήρη κοινωνικό έλεγχο στον προϋπολογισμό και την οικονομική πολιτική του Δήμου.
Για να γίνουν πράξη όλα τα παραπάνω, για τα συμφέροντα της τεράστιας κοινωνικής πλειοψηφίας, είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και όλους τους μνημονιακούς.
Ανατροπή των Μνημονίων και των υποστηρικτών τους, η μόνη ρεαλιστική λύση
    Να μην πέσουμε στην παγίδα των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ κτλ, που μας λένε πως δεν υπάρχει εναλλακτική. Που μας «ταΐζουν» ελπίδες/παραμύθια για ανάπτυξη και αποκατάσταση της κανονικότητας. Που μας οδηγούν  βασανιστικά και σίγουρα, στην καταστροφή και την υποδούλωση σε όλα τα επίπεδα. Τα αφεντικά της ΕΕ, του ΔΝΤ, του ΝΑΤΟ μαζί με το  Μνημονιακό αστικό πολιτικό προσωπικό, μας οδηγούν στην πλήρη εξαθλίωση, στην αρπαγή όλης της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, στην πλήρη αποδιάρθρωση της οικονομίας, στη διαρκή μείωση μισθών και βιοτικού επιπέδου.
    Να μην ενισχύσουμε την ηττοπαθή και διασπαστική τακτική αριστερών δυνάμεων που αποσυντονίζουν το εργατικό κίνημα και τους αγώνες, αδιαφορώντας για την ενότητα των εργαζομένων και την αποτελεσματικότητα των αγώνων τους.
    Η μόνη φιλολαϊκή διέξοδος από την κρίση, απαιτεί διαγραφή του Χρέους - έξοδο από ΕΕ/Ευρώ και ΝΑΤΟ - εθνικοποίηση των Τραπεζών και όλων των μεγάλων κλάδων της οικονομίας - Δημόσιες επενδύσεις για μεγάλα κοινωφελή έργα – Υπερφορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου και ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος.
    Είναι η μόνη λύση και απαιτεί σθεναρό, ανυποχώρητο αγώνα (βλ. Κίτρινα Γιλέκα στη Γαλλία) των εργαζομένων και της νεολαίας που να βασίζεται στην αυτοοργάνωση Επιτροπών Αγώνα παντού, με εργατική δημοκρατία και ενότητα. Σε συνεργασία με τα εργατικά κινήματα της υπόλοιπης Ευρώπης. Από τη δράση μας για ένα πρόγραμμα σωτηρίας της κοινωνίας και της χώρας, να συγκροτήσουμε μία κυβέρνηση των Εργαζομένων που θα εφαρμόσει το πρόγραμμα εργατικής/αντικαπιταλιστικής διεξόδου από την κρίση.
    Σε κάθε Δήμο αυτά πρέπει να είναι τα προτάγματα και οι επιδιώξεις των εργαζομένων, νέων και ανέργων. Ο Δήμος μας να γίνει ένα προπύργιο αγώνα για την απαλλαγή μας από τα Μνημόνια και τις καταστροφικές συνέπειές τους στην ζωή μας.
Σε αυτόν τον αγώνα θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις η «Δημοτική Κίνηση Εργατική Αντεπίθεση» Αμπελοκήπων-Μενεμένης με επικεφαλή και υποψήφια Δήμαρχο την αγωνίστρια δασκάλα Σοφία Καρασαρλίδου, πρόεδρος του Ζ΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης εκλεγμένη με την παράταξη της «Αντεπίθεσης των Εκπαιδευτικών».