Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Ο δήμος μας κέντρο αγώνα και όχι ορμητήριο φασιστικών συμμοριών!


Την Κυριακή 21/04, ημερομηνία που ηλεκτρίζει την συλλογική μνήμη και  μαύρη επέτειος για τον ελληνικό λαό (χούντα των συνταγματαρχών του 1967), επέλεξε για να προκαλέσει ξανά ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Παραχωρώντας το κινηματοθέατρο Αλέξης Μινωτής στους ακροδεξιούς του Σώρρα «Ελλήνων συνέλευσις». Δεν είναι η 1η φορά! Μόλις 2 βδομάδες μετά την παραχώρηση του Κινηματοθέατρον Άστρον στην Μενεμένη στον ιερό λόχο για την διοργάνωση του «Makedonian Pride», η οποία αποτράπηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χάριν στην πλατιά κινητοποίηση των αντιφασιστών εργαζόμενων και νεολαίων της περιοχής και της Εργατικής Αντεπίθεσης.

Όχι άλλες φθηνές δικαιολογίες! Όλες αυτές οι μαύρες ακροδεξιές συμμορίες αισθάνονται οικεία στον δήμο μας και επιλέγουν να ζητούν χώρο για εκδηλώσεις σε αυτό το δήμο και όχι κάπου αλλού, γιατί γνωρίζουν τον «ανεκτικό» τουλάχιστον τρόπο αντιμετώπισης από τον τοπικό δήμαρχο. Ο όποιος προεκλογικά επιχειρεί να εγκολπωθεί τις ψήφους της άκρας δεξιάς και των φασιστών, όπως και ο πολιτικός φορέας στον οποίο πρόσκειται,  η Ν.Δ.
 
Εργαζόμενοι/ες, νέοι και νέες κανείς να μην τσιμπήσει στο εθνικιστικό και φασιστικό δηλητήριο που χύνουν αυτές οι οργανώσεις. Με πρόσχημα τα λεγόμενα εθνικά θέματα αυτοί οι «ελληναράδες» αποκρύπτουν τα κυρίαρχα προβλήματα που δεν είναι άλλα από τα μνημόνια και τον κοινωνικό πόλεμο που μας κήρυξαν εργοδότες, κεφάλαιο και μνημονιακά κόμματα. Ακόμη περισσότερο επιχειρούν με την ιδεολογία του μίσους ενάντια σε γειτονικούς λαούς και τους πρόσφυγες να κάνουν ευκολοχώνευτο το σύρσιμο μας  στον πόλεμο και τη μετατροπή μας σε κρέας για τα κανόνια τους, για τα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ και των Η.Π.Α. στην περιοχή.

Καμία ανοχή σε εθνικιστές και φασίστες.
Έξω από τις γειτονιές μας και από τον Δήμο μας.