Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΟΚΔΕ: Οι σιωνιστές του Ισραήλ δολοφονούν - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ


Οι σιωνιστές του Ισραήλ δολοφονούν
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ
Οι σιωνιστές του Ισραήλ συνεχίζουν για 7η μέρα να σφυροκοπούν τη μαρτυρική Γάζα. Πάνω από 100 νεκρούς έχουν αφήσει πίσω τους οι βομβαρδισμοί και οι αεροπορικές επιχειρήσεις, από τους οποίους οι μισοί περίπου άμαχοι. Ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά.
Αυτό το νέο χτύπημα φέρνει ξανά στην επιφάνεια τους τεράστιους κινδύνους που εγκυμονούν για τους λαούς της Μέσης Ανατολής και ευρύτερα της Ν.Α. Μεσογείου η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Συρία (όπου έχουν εμπλακεί όλοι οι ιμπεριαλιστές), οι προετοιμασίες επίθεσης ενάντια στο Ιράν, η όξυνση των ανταγωνισμών για τους ενεργειακούς δρόμους και τις πρώτες ύλες.
Η επίσκεψη στην περιοχή της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον δεν προμηνύει τίποτα καλό, ούτε και των αξιωματούχων της Ε.Ε. Πίσω από τα υποκριτικά λόγια για «εκεχειρία» και «διπλωματική λύση», τα γεράκια του ιμπεριαλισμού χαϊδεύουν το ματωμένο χέρι των χασάπηδων–σιωνιστών, που μαζί τους στρέφονται ενάντια στους Παλαιστίνιους και όλους τους αραβικούς λαούς.
Το αίμα των Παλαιστίνιων μαχητών, των αμάχων και των αθώων παιδιών έχει βάψει και τα χέρια των ελληνικών κυβερνήσεων. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, με την αναβάθμιση των σχέσεων με το κράτος–δολοφόνο του Ισραήλ, με την οποία η ελληνική αστική τάξη θέλει να γίνει βασικό στήριγμά του, επιδιώκοντας κάποια οικονομικά οφέλη πάνω στα πτώματα των Παλαιστίνιων και των λαών της περιοχής.
Μόνο η συνεργασία και η αλληλεγγύη των λαών της περιοχής, η διεθνιστική κινητοποίηση και δράση του κινήματος των εργαζομένων και της νεολαίας μπορεί να βάλει φρένο στη γενοκτονία των Παλαιστινίων, στην κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων στην περιοχή, ακόμα και σε μια νέα αιματηρή χερσαία επέμβαση στη Γάζα.
Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη – Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση
Ελεύθερη – Ανεξάρτητη Παλαιστίνη
Διακοπή των διπλωματικών και οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας με τους σιωνιστές δολοφόνους
19.11.2012
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ